Als ervaren tekstschrijvers denken wij graag mee over hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken én boeien. Vanzelfsprekend kunnen we goede teksten voor je schrijven, online en offline. Maar we kunnen ook helpen met grotere projecten, bijvoorbeeld het opzetten van een blog, kennisbank of actualiteitenrubriek op jouw website.

Door opdrachtgevers worden wij wel eens het ‘bijkantoor’ genoemd. Omdat we heel betrokken zijn, maar toch los staan van de organisatie. Dankzij die positie kunnen wij met een frisse blik aan projecten beginnen. Met oog voor de organisatie, maar zonder ballast.

En omdat communiceren uit meer dan tekst bestaat, bieden we de mogelijkheid om jouw boodschap te verrijken met video’s, infographics en andere visuals.

Neem gerust contact op voor terugkerende én eenmalige producties, waarbij je de analytische blik van ervaren mensen goed kunt gebruiken.

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op

Uitgelicht: tekstproducties

Herzien van teksten kennisloket

Het Nationaal Kenniscentrum Laadinfrastructuur biedt informatie aan gemeenten over de uitrol van laadpalen voor elektrische voertuigen. Renate redigeerde alle teksten uit het kennisloket en dacht mee over een logische indeling. Complexe informatie begrijpelijk maken stond bij dit project voorop.Redactie en onderzoek

Cash Magazine en de website cashcow.nl zijn gericht op de particuliere belegger. Di-Lan was redacteur en schreef artikelen. Ook deed hij onderzoek naar tendensen binnen grote thema’s als online beleggen en duurzaam beleggen.Eindredactie kwartaalkrant

Renate was eindredacteur van ‘Jacob in de Wijk’, een kwartaalkrant voor bewoners en omwonenden van de verzorgingshuizen van Stichting Sint Jacob. Ze was betrokken bij het hele proces: meedenken over onderwerpen en invalshoeken, schrijven van artikelen, aansturen van de redactie en drukproefcontrole. Project in opdracht van Zakelijk Schrijven.


Diverse redacties

Di-Lan is een multi-inzetbare kracht bij het ANP. Hij schrijft voor onder meer de internetredactie en de radioredactie. Hij is vaak verantwoordelijk voor speciale producties rond bijvoorbeeld Tour de France en Olympische Spelen. Ook was hij voortrekker bij de start van enkele grotere projecten, zoals de opzet van een economische newsfeed voor internet.