Tarieven

Wij bieden onze opdrachtgevers altijd maatwerk. Elk project is anders. Daarom kunnen we geen standaardtarieven noemen. We kunnen ons echter voorstellen dat je een globaal beeld wilt hebben, voordat je contact met ons opneemt.

We hanteren een uurtarief van € 65,- voor de profitsector en € 60,- voor de non-profitsector. Voor trouwe klanten of omvangrijke projecten zijn kortingen mogelijk.

Van invloed op het aantal uren:

  • De hoeveelheid producties over één onderwerp
   Als je bijvoorbeeld enkele online teksten, een persbericht én wat social media-berichtjes nodig hebt over één onderwerp, is dit voordeliger dan wanneer je ons alleen uitnodigt voor het persbericht. We hoeven dan immers maar één keer research te doen en één keer de toon te vangen.
  • Voorwerk
   We kunnen vanaf de start van een project meedenken, maar we kunnen ook aan de slag gaan op basis van jouw format of briefingsdocument.
  • Locatie
   Als je ons op locatie nodig hebt, kost dit doorgaans meer tijd dan wanneer interviews / besprekingen telefonisch verlopen.
 • Redigeren of herschrijven
  Je kunt ons ook inhuren voor het verbeteren van bestaande teksten. Als je wilt dat we alleen taalfouten uit een tekst halen, kost dit minder tijd dan wanneer je ons ook laat kijken naar de leesbaarheid, de structuur en de geschiktheid voor de doelgroep.

Reiskosten
We rekenen geen reiskosten als we binnen 1 uur met het openbaar vervoer vanuit Zaandam op de plaats van bestemming kunnen zijn. Daarna € 35,- per uur.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op