Schrijven is het hart van ons werk, maar wij zijn ons ervan bewust dat beeld en tekst onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Zeker op internet, waar de mogelijkheden om je boodschap over te brengen onbegrensd zijn. Daarom maken wij ook video’s en infographics, van het schrijven van het scenario tot de beeldende uitvoering. Deze producten zijn heel geschikt als verrijking van websites en social media.

Voor de uitvoering van onze video’s en infographics werken we met basistemplates. Dit is prima voor eenvoudige, snelle producties, waarbij de kosten niet te hoog mogen zijn. Maar als je echt uniek materiaal wilt, heb je vanzelfsprekend de inzet van een grafisch ontwerper nodig. Wij werken daarbij heel graag samen met Hanneke de Graaf. Zij kan elk project vertalen naar beeld. Daarbij houdt ze heel goed de doelgroep in het oog, precies zoals wij ook doen bij het schrijven van onze teksten. Je kunt dus zowel voor eenvoudige als complexe, unieke producten bij ons terecht.

Meer informatie of kennismaken?

Neem contact op

Uitgelicht: projecten waar wij aan hebben gewerkt

Videotutorials kenniscentrum

Voor het kenniscentrum van trainingsbureau Zakelijk Schrijven maken wij regelmatig videotutorials over allerlei taalonderwerpen. We schrijven de scenario’s, kiezen een visuele invalshoek en maken de video helemaal gebruiksklaar. Di-Lan is de vaste voice-over voor deze producties.Video’s over beleggen

De Nieuwe Belegger laat zien hoe je verantwoord kunt beleggen. Voor het kenniscentrum maken we video’s die beginnende beleggers wegwijs maken in de basisbegrippen en in duurzaam beleggen.Naslagboekje teambuilding

Een team van gemeente Amsterdam volgde een intensieve training en wilde daar graag een blijvende herinnering aan. Samen met vormgeefster Hanneke de Graaf maakte Renate dit bladerboekje. Teksten op basis van een interview, achtergrondinformatie van een deelnemer/begeleider en flip-overs.